MASSAGES

Ontspanningsmassage

Deze massage is geschikt als je nood hebt aan een totale ontspanning van lichaam en geest. Dit doe ik door afwisselend zachte en langzame massagetechnieken te gebruiken. Hierdoor worden de zintuigelijke zenuweinden van je huid gestimuleerd, komt endorfine vrij in je hersenen en ervaar je een diep gevoel van ontspanning.

Je volledige lichaam wordt gemasseerd met warme Jojoba olie. Tijdens de sessie worden er essentiële oliën verstuift die bijdragen tot minder stress, een betere nachtrust, een goede relaxatie en/of een verlichtende ademhaling.

Door regelmatig tijd te nemen voor deze massage ga je lichamelijk en geestelijk sterker in het leven staan. Indien je de tijd hebt om voor 75 minuten te gaan, is dat zeker een aanrader.

Duur

60 minuten
75 minuten

Prijs

€60
€70

Therapeutische massage bij rugklachten

Deze massage zet in op rug- nek-, hoofd- en/of schouderpijnen en kan pittig zijn. Ze zorgt voor een verlaging van je spier- en bindweefselspanning, verbeterde doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en verbeterde werking van je immuunsysteem.

Ze is uitermate geschikt om stress-gerelateerde spierpijn of spierpijn die voortkomt uit een foutieve lichaamshouding en/of zware inspanning te behandelen.

Verschillende technieken worden ingezet: bindweefselmassage, onderarmmassage, stretching, fricties, petrissage, acupressuur, reflexzone behandeling, cupping (na overleg), …

Duur

60 minuten

Prijs

€60

Massage Jouw-moment

Voor deze massage ga ik u vragen waar uw lichaam en geest het meeste nood aan heeft. Voelen en benoemen is een 1ste stap naar ontspanning en herstel.

De ene vrouw legt het accent meer op een zachte rug-, nek- en schoudermassage en dit gecombineerd met de achterzijde van de benen. Voor de andere vrouw is er meer behoefte aan een ontspannende massage van het aangezicht, de decolleté, de buik, de handen, de onderarmen, de voeten en/of de onderbenen.

In de massage Jouw-moment kan ook een Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage gekozen worden. Dit is een pittige massage waarbij de meridianen en acupunten worden gestimuleerd, blokkades worden opgeheven en de energie weer vrij kan stromen. Dit alles heeft een positief effect op lichaam en geest. Ze is uitermate geschikt om pijnen in het hoofd, de nek en de schouders te verlichten, maar helpt ook  tegen slapeloosheid, duizeligheid en verkoudheid. Bij deze Chinese massage wordt er geen gebruik gemaakt van olie.

Kortom, stel met je massagetherapeut jouw moment samen. We zullen dan kijken wat haalbaar is binnen de tijdsduur van 60 minuten.

Duur

60 minuten

Prijs

€60

Lomi Lomi massage

Bij een Lomie Lomie massage wordt er hoofdzakelijk met de onderarmen, maar ook met de ellenbogen en handen gemasseerd. In combinatie met olie wordt er ingezet op vloeiende, onafgebroken strijkende bewegingen. Deze technieken weerspiegelen voornamelijk krachtige oceaangolven.

Na een Lomi Lomi massage voelt u zich niet alleen ontspannen, maar vaak ook echt herboren. Het maakt alle stress los, ontspant de spieren en zorgt voor een natuurlijke energiestroom.

Ook herstelt het de vitaliteit, verbetert de bloedsomloop, heeft een gunstig effect op de organen, bevordert de stofwisseling, reinigt het lichaam van afvalstoffen en vermindert pijnen.

Geen enkele Lomi Lomi massage is hetzelfde, omdat je vooral in de flow meegaat die je op dat moment voelt. Dit zorgt ervoor dat elke Lomi Lomi massage uniek is. De moeite om te beleven!

Duur

60 minuten

Prijs

€60

Holistic pulsing-massage

Holistic pulsing is een zachte behandelingswijze waarbij uw lichaam in beweging wordt gebracht op een ritmische manier met wiegende, rollende en schuddende technieken. De meest gebruikte massagetechnieken zoals: kneden, fricties, acupressuur, … komen hier niet aan bod.

Door de stroming die in je lichaam ontstaat, krijg je de mogelijkheid om je over te geven en kun je u bewust worden van spanningen en blokkades en deze waar mogelijk loslaten.

Holistic pulsing heeft zo een diep ontspannende en helende werking en wordt ingezet bij: hoofdpijn, stress, spanningen, slaapproblemen, spijsverteringsklachten, rug- nek- en schouderklachten, lusteloosheid en het verwerken van verdriet.

Gezien deze massage erg inzet op het loslaten van spanningen, komen er veel afvalstoffen vrij. Het is dan ook belangrijk dat je nadien veel water drinkt, zodat de afvoer optimaal geactiveerd kan worden.

Bij deze techniek kan je gekleed op de massagetafel liggen.

Duur

60 minuten

Prijs

€60